"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна та Сінгапур готуються підписати угоду про вільну торгівлю

Понеділок, 20 вересня 2010, 16:47

Україна і Сінгапур готують до підписання двосторонню угоду про зону вільної торгівлі.

Як повідомили в Департаменті інформації і масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів, про це прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив сьогодні під час зустрічі з міністром-наставником Республіки Сінгапур Лі Куан Ю, передає агентство УНІАН.

"Україна зацікавлена в усебічній співпраці з Сінгапуром", - зазначив Азаров, додавши, що розвитку двосторонньої співпраці сприятиме візит президента України Віктора Януковича в Сінгапур, запланований на перший квартал 2011 року.

Азаров підкреслив, що в 2010 році збільшився об'єм товарообігу між країнами. "Ми упевнені, що підписання Договору про вільну торгівлю дозволить ще більше збільшити наш товарообіг", - сказав Азаров.

Реклама:

За словами прем'єр-міністра, важливою подією на шляху подальшого поглиблення двосторонніх стосунків могло б стати відкриття в Україні дипломатичної місії Сінгапуру.

Важливе значення, підкреслив Азаров, має також підписання у найближчій перспективі угоди про повітряне сполучення, яке передбачає організацію прямих авіаційних рейсів між Україною і Сінгапуром.

Азаров також запропонував активізувати роботу з введення безвізового режиму між Україною і Сінгапуром.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!