Тігіпко каже , що за "сірі" машини повинні відповідати митники

Четвер, 2 вересня 2010, 20:02
Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко вважає, що за незаконне ввезення в країну автомобілів повинні відповідати митники.

Так він прокоментував інформацію ЗМІ про те, що ряд політиків і членів їх сімей, у тому числі і дочка Тигіпка, придбавали автомобілі, які незаконно ввозилися в Україну, передає "УНІАН".

"Усі ці люди, які там перераховані, купували абсолютно легальні автомобілі, які продавалися в легальних магазинах, салонах, і які мали усі легальні документи - митну декларацію, офіційну растаможку", - сказав він.

"А те, що порушила митниця щось у ході оформлення, покупці цього не знають, ніхто не знав, що були якісь порушення. Але я вважаю, що боротися треба якраз не з покупцями, а з тими, хто неправильно оформляє цю продукцію", - продовжив Тигіпко.

Як повідомлялося, правоохоронні органи не підтвердили розміщену в інтернеті інформацію про причетність співробітників посольства до незаконного ввезення та продажу дорогих автомобілів на суму близько 3 млн. доларів.

Реклама:

Раніше Міністерство внутрішніх справ заявило про початок перевіки достовірності розміщеної в інтернеті інформації про незаконне ввезення і продаж дипломатами посольства Ізраїлю дорогих автомобілів

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!