Клюєв припрошує інвесторів з СНД

Субота, 18 вересня 2010, 15:29

На 47-му засіданні Економічної ради Співдружності Незалежних Держав українська делегація запропонувала своїм партнерам активніше інвестувати в Україну.

Про це заявив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, який очолював на засіданні українську делегацію, повідомляє прес-служба уряду.

"У нас багато вигідних інвестиційних пропозицій, наприклад, в рамках Програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012-го року. Тому ми плануємо провести інвестиційний форум, на який запросимо представників національних інвестиційних агентств, зацікавлених міністерств і відомств, регіонів і ділових кіл країн СНД", - повідомив він.

Також Клюєв нагадав, що під час неформальної зустрічі глав держав СНД у липні в Ялті, президент Віктор Янукович запропонував країнам-партнерам взяти участь у розвитку транспортної інфраструктури, будівництва і реконструкції стадіонів, готелів та інших проектах.

Реклама:

Президент також запросив держави СНД взяти участь в реалізації інвестиційних проектів у Криму, додав перший віце-прем'єр.

Клюєв також нагадав, що ці питання обговорювалися в ході проведення Першого міжнародного інвестиційного форуму в Ялті в липні 2010 року - Україна запропонувала щорічно проводити міжнародні "Ялтинські ділові зустрічі".

Нині ведеться підготовка відповідних регламентних документів, додав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!