"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров "ударив" ярмарками по ажіотажу

Субота, 18 вересня 2010, 14:34 -

Проведення виїзних ярмарків сільськогосподарських продуктів разом з інтервенціями з Держрезерву, у разі необхідності, дозволить подолати ажіотаж, який спостерігається за деякими продуктам харчування, і дозволить громадянам купувати продукти безпосередньо у виробників за цінами, набагато нижчими, ніж в торгових мережах.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час відвідин ярмарку сільськогосподарських продуктів у Печерському районі Києва, повідомляє прес-служба уряду.

"Нам потрібно, щоб населення заспокоїлося. Зараз на прикладі цього ярмарку видно, що черг немає. Картоплю можна купити по 3,50 гривні, гречку - по 8 гривень", - сказав він.

"Запасів всіх продуктів у нас більш, ніж достатньо. Незважаючи навіть на те, що врожай цього року зібрали менший, ніж у минулому. Нам не тільки самим вистачить, нам вистачить на допомогу Грузії, Вірменії та інших країнам, які зараз звернулися до нас за допомогою", - підкреслив Азаров.

Реклама:

Глава уряду також розповів про доручення Київській міськадміністрації посилити роботу з організації та проведення ярмарків у всіх районах столиці, постійно розширювати асортимент та обсяги товарів.

Згідно з розпорядженням уряду, у всіх районах Києва протягом 3 тижнів проходить 70 сезонних ярмарків сільськогосподарських продуктів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: