Аудит Тимошенко продовжено через "додаткові питання"

П'ятниця, 17 вересня 2010, 15:19

В процесі аудиту діяльності уряду Юлії Тимошенко "виникли додаткові питання, які необхідно вивчити".

Про це заявив міністр фінансів Федір Ярошенко, коментуючи ухвалене урядом рішення щодо продовження аудиту роботи попереднього Кабміну, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"У зв'язку з необхідністю. В процесі роботи виникли додаткові питання, які нам необхідно вивчити, і у зв'язку з ними виникла нагальна необхідність продовжити термін цієї перевірки", - сказав він.

На уточнююче питання, наскільки у зв'язку з продовженням терміну збільшилася вартість проведення аудиту, в якому беруть участь представники компанії з США, Ярошенко відповів: "Ідуть розрахунки. У нас є таке право (продовжити). Тепер ми ведемо підрахунки, скільки це буде коштувати. Все буде проведено за процедурами і за законодавством".

Реклама:

Як повідомлялося, згідно із постановою Кабінету міністрів №836 від 15 вересня 2010 року, результати аудиту діяльності уряду Юлії Тимошенко будуть представлені 1 грудня 2010 року.

Раніше планувалося, що Мінфін і ГоловКРУ нададуть звіт за результатами аудиту 1 вересня.

У травні 2010 року Кабінет міністрів підписав контракт з американською компанією Trout Cacheris, PLLC про проведення аудиту фінансово-економічної діяльності органів державної влади в 2008-2009 роках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!