"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україну їдуть банкіри

П'ятниця, 17 вересня 2010, 14:54

Делегація представників акціонерів ЄБРР відвідає Україну з шестиденним візитом, який розпочнеться 19 вересня.

"У ході візиту члени делегації відвідають українські міста Одесу, Миколаїв, Каховку, Запоріжжя і Дніпропетровськ в південному і східному регіонах країни, а також столицю України - місто Київ.

Директора планують зустрітися з існуючими та потенційними клієнтами банку в Україні", - говориться в прес-релізі банку, передає "Інтерфакс".

За даними банку, члени ради директорів зустрінуться з ключовими керівниками центральних державних і регіональних органів влади, а також з представниками дипломатичних кіл, бізнесменами та представниками громадянського суспільства.

Реклама:

ЄБРР нагадує, що рада директорів представляє інтереси 63 публічних акціонерів банку, включаючи 61 країну і дві міжурядові організації - Європейський Союз і Європейський інвестиційний банк (ЄІБ).

У функції ради директорів ЄБРР входить затвердження всіх стратегій банку в країнах операцій, якими визначаються пріоритети діяльності в регіоні, а також окремих проектів перед початком їх здійснення.

Щодо персонального складу делегації в прес-релізі наголошується, що участь у візиті візьмуть, зокрема, представляє Європейський Союз Василь Лелакіс і представляє ЄІБ Том Хакетт.

ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні. За даними на 1 серпня 2010 року банк взяв зобов'язання щодо надання інвестицій на суму більш ніж 5, 27 млрд. євро у рамках 203 проектів.

У 2009 році обсяг бізнес-операцій ЄБРР в Україні вийшов на рівень більш 1, 1 млрд. євро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!