Янукович і Медведєв знову говоритимуть про енергетику й інвестиції

Четвер, 16 вересня 2010, 15:53

Президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв у ході зустрічей 17-18 вересня обговорять питання взаємодії в енергетиці, у тому числі тему інтеграції атомних комплексів двох країн.

Про це повідомляє агентство "Интерфакс" із посиланням на джерело в Кремлі.

"Очікується, що глави двох держав розглянуть стан та перспективи взаємодії в таких сферах, як ПЕК, транспорт, наука і техніка. Велика увага буде приділена темі інтеграції атомного енергопромислового комплексу Росії та України", - цитує агентство слова співрозмовника в адміністрації російського президента.

Як відомо, лідери двох країн мають зустрітися в п'ятницю в рамках заходів, присвячених міжнародному автопробігу Санкт-Петербург - Москва - Київ.

Реклама:

Вони разом відвідають Брянську область РФ і Сумську область України. Потім спілкування двох президентів буде продовжено в Завидово у Тверській області.

Також, за словами співрозмовника агентства, будуть поглиблено обговорюватися питання, пов'язані з реалізацією спільних програм в галузі авіаційної промисловості.

Мова також піде про кооперацію у сфері транспорту. Зокрема, президенти обговорять перспективи реалізації проекту будівництва транспортного переходу через Керченську протоку.

Медведєв і Янукович планують обмінятися думками з проблематики інвестиційного співробітництва, у тому числі для покращення умов діяльності бізнесменів двох країн на території Росії та України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: