"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Метро на Троєщину відкладається через "прем’єрське шосе"?

Вівторок, 14 вересня 2010, 19:02

Київська влада відібрала 48,5 млн. гривень з міського бюджету призначених на будівництво транспортних об'єктів столиці задля реконструкції дороги для чиновників.

Ідеться про ділянку дороги по Столичному шосе (21-27 км), якою рухаються високопосадовці до своїх осель, сказала голова частини фракції БЮТ у Київраді Тетяна Мелехова.

"Коли мера обирають кияни він якось намагається догодити киянам, коли його призначає президент - він робить все, щоб догодити керівництву країни", - заявила Меліхова.

Депутат наголосила, що КМДА терміново вирішила знайти гроші для того, щоб відремонтувати "і без того майже бездоганну дорогу в Кончу-Заспу, що в народі іменують "прем'єрським шосе".

Реклама:

"Нічого кращого ніж забрати у киян для високопосадовців країни майже у 50 млн. гривень вони не придумали", - сказала Меліхова.

За її словами, владою заплановане зняття коштів передбачених на будівництво та реконструкцію міської електрички у сумі 44,6 млн. гривень із передбачених бюджетом міста 45,7 млн. гривень; з програми будівництва трамвайної лінії від масиву Троєщина до міської електрички - планується зняття всіх передбачених коштів; з будівництва лінії метро на Троєщину знімуть 42,7 млн. гривень.

"Гроші, які могли покращити транспортне сполучення з центром і бути корисними принаймні 1 млн. киян тепер використають на кількох високопосадовців. Попередня "молода команда" абсолютно не дбала про киян, а нинішня відкрито працює сама на себе та високо посадовців", - зауважила Меліхова.

Вона додала, що відповідні зміни до соціально-економічної програми та бюджету Києва були прийняті на постійній комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!