"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тарута приготував 7 скарг на Ахметова

П'ятниця, 10 вересня 2010, 20:07

Вищий господарський суд призначив на 22 вересня поточного року розгляд семи касаційних скарг підприємств "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД) на рішення судів на користь холдингу "Метінвест".

Загальна сума заборгованості, яка в касаційному порядку оскаржується підприємствами ІСД, скарги яких прийняті до розгляду, становить 690,23 млн. грн., повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

З цієї суми заборгованість Алчевського меткомбінату становить 537,74 млн. грн, ДМК ім. Дзержинського - 152,49 млн. грн.

Крім того, ВГСУ не прийняв до розгляду касації підприємств ІСД через несплату держмита ще на три судові рішення на користь ТОВ "Метінвест Холдинг" щодо ДМК ім. Дзержинського на загальну суму 53,07 млн. грн.

Крім того, є рішення Господарського суду Донецької області від 18 серпня поточного року, яке повністю задовольнило позов "Метінвесту" до ДМК ім.Дзержинського на загальну суму 251,5 млн. грн.

Раніше повідомлялося, що загальна сума боргу підприємств ІСД перед компаніями "Метінвесту", що поставляли залізорудну сировину (ЗРС), становила 1,7 млрд. грн.

Реклама:

При цьому, також повідомлялося, що корпорація ІСД вже виплатила "Метінвесту" 1 мільярд гривень заборгованості за постачання залізорудної сировини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: