"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ярославський заманює преференціями авіакомпанії в аеропорт Харкова

П'ятниця, 10 вересня 2010, 10:21

Міжнародний аеропорт "Харків", що знаходиться в оренді у ТОВ "Нью Системс АМ" -група компаній DCH, підконтрольна бізнесменові Олександру Ярославському, ввів преференції для авіакомпаній, які відкривають нові рейси.

Як повідомила прес-служба DCH, зокрема, в перший рік дії нового маршруту авіаперевізник отримує 70% знижки при сплаті збору за зліт - посадку і пасажирського збору, в другий рік знижка становить 50%, в третій - 30%, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідно повідомлення, першою компанією, яка буде працювати за новою системою, стане турецький low-cost перевізник Pegasus Airlines, який почне виконувати польоти між Харковом і Стамбулом з 1 жовтня.

Як повідомлялося, DCH 28 серпня ввела в експлуатацію новий термінал у Харківському аеропорту з пропускною здатністю 650 чоловік на годину.

Реклама:

ТОВ "Нью Системс АМ", що входить у структуру DCH, на початку квітня 2008 року підписало з владою Харкова договір оренди цілісно-майнового комплексу АКП "Міжнародний аеропорт "Харків" терміном на 49 років.

Реконструкція аеропорту "Харків" є частиною комплексної програми DCH з підготовки Харкова до Євро-2012, в реалізацію якої віна планує інвестувати більше 500 млн. доларів.

Харківський аеропорт має злітно-посадочну смугу довжиною 2220 м і шириною 50 м.

На території підприємства розташовані два пасажирські термінали з пропускною здатністю 100 і 650 чол. на годину.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: