"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович перейнявся цінами на шкільну форму

Понеділок, 9 серпня 2010, 13:56

Президент Віктор Янукович доручив забезпечити повний асортимент шкільного приладдя та учнівської форми за доступними цінами.

Як повідомила прес-служба глави держави, доручення щодо організації мережі шкільних ярмарок отримали глава Ради міністрів Криму, глави обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій.

"На зазначених вище посадовців, а також на міністра освіти і науки Дмитра Табачника покладено завдання здійснювати щотижневий моніторинг ситуації з товарами шкільного асортименту та учнівської форми", - зазначається у повідомленні.

Крім того, у дорученні йдеться, що мають бути вжиті всі необхідні заходи для забезпечення підготовки до нового навчального року дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей із соціально незахищених родин.

Реклама:

"Відповідно до президентського доручення міністр економіки Василь Цушко повинен здійснити комплекс заходів щодо контролю та обмеження розміру торговельних надбавок на предмети шкільного асортименту та учнівської форми", - зазначили у прес-службі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!