"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Надра Банк реструктуризував зовнішні борги

Понеділок, 9 серпня 2010, 09:47

На початку серпня 2010 року банк "Надра" успішно завершив реструктуризацію зовнішньої заборгованості на суму близько 877 млн. доларів.

Зокрема, банк реструктуризував заборгованість з єврооблігацій, заборгованість перед Експортно-кредитними агентствами, заборгованість з торговельного фінансування, пише "Обком".

Як повідомлялося раніше, в червні 2010 року "Надра" досяг домовленості про реструктуризацію заборгованості за єврооблігаціями, заборгованості перед Експортно-кредитними агентствами і підписав відповідні договори, в яких викладені основні умови реструктуризації.

У липні 2010 року були досягнуті домовленості про реструктуризацію заборгованості з торговельного фінансування і субординованиої заборгованості та підписано відповідні договори про реструктуризацію.

Реклама:

Таким чином, успішно завершивши реструктуризацію зовнішньої заборгованості, банк "Надра" виконав основну вимогу Експертно-аналітичної ради з питань участі держави в капіталізації банків, яка передбачає рекапіталізацію фінустанови за участю держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!