Заборгованість із зарплат у Севастополі знизилася на третину

Субота, 7 серпня 2010, 13:36

Голова Севастопольської міськадміністрації Валерій Саратов відзначає, що в цілому по Севастополю заборгованість із зарплат протягом червня знизилася на 6,816 млн. гривень, або на 36,6% і за станом на 1 серпня становить 11 млн. 803,7 тис. гривень.

Про це він заявив на засіданні колегії Севастопольської міськадміністрації, де були підведені підсумки роботи районних держадміністрацій щодо зниження заборгованості з виплати заробітної плати та легалізації заробітної плати на підприємствах у першому півріччі 2010 року, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

При цьому робота в цьому напрямку управління податкової міліції та відділу боротьби із економічною злочинністю була визнана недостатньою.

Крім того, Саратов заявив, що питання зниження заборгованості з виплати заробітної плати та легалізації заробітної плати на підприємствах буде залишатися під жорстким контролем.

Реклама:

Він також попередив керівників всіх працюючих підприємств, що зарплата має бути не нижчою за мінімальну, тобто 1068 гривень, які складаються з офіційно затвердженої мінімальної зарплати 888 гривень, помноженої на коефіцієнт 1,2, встановлений за домовленістю профспілками.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!