Податкова міліція порушила постанову уряду

Субота, 7 серпня 2010, 10:19

У податковій міліції в порушення штатного розкладу та постанови Кабміну були призначені додаткові заступники глави відомства.

Про це пише тижневик "Дзеркало тижня" із посиланням на свої джерела.

Як повідомив співрозмовник видання, Віталій Захарченко та Ярослав Янушевич планувалися керівництвом відомства на посади керівників нових управлінь податкової міліції.

Після того як парламент не зміг протягом короткого часу прийняти урядовий законопроект про нові управління у податковій міліції, Захарченко з податкової міліції пішов на підвищення, пише видання.

Реклама:

"Не пробувши й місяця заступником глави податкової міліції Віктора Шейбута - зараз він перший заступник начальника ДПА. Янушевич поки що залишився замом без управління", - йдеться у публікації.

"Заплановане створення в податковій міліції трьох нових управлінь додає до штату податкових міліціонерів ще як мінімум три генерал-лейтенантські і три генерал-майорські посади", - повідомляє газета.

При цьому, за інформацією депутата від НУНС Анатолія Гриценка, у податковій міліції ще до появи нових управлінь вже існували 22 генеральські посади.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!