"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тігіпко обіцяє "хороший" Податковий кодекс через два дні

Середа, 4 серпня 2010, 14:06

Віце-прем`єр-міністр Сергій Тігіпко сподівається, що проект Податкового кодексу, текст якого опубліковано в газеті "Урядовий кур`єр", буде доопрацьований протягом двох днів.

Про це він заявив на прес-конференції у середу, повідомляє агентство "УНІАН".

Тігіпко зазначив, що на сьогодні до опублікованого проекту є низка зауважень і пропозицій, зокрема щодо адміністрування податків.

"У тому, що надруковано, є багато позицій, які необхідно узгоджувати, там посилюється певне адміністрування. Я вважаю, що цього не буде, про це сказав і сам прем`єр-міністр. Нічого страшного, ми все спокійно доопрацюємо, і буквально через два дні у нас буде відповідний варіант, і продовжуватимемо роботу далі", - сказав він.

Реклама:

При цьому віце-прем'єр висловив упевненість, що депутати приймуть Податковий кодекс хорошої якості.

"Я упевнений, що депутати приймуть хороший Податковий кодекс", - сказав віце-прем`єр.

Як повідомлялося, 17 червня Верховна рада прийняла в першому читанні проект Податкового кодексу, внесений на розгляд парламенту Кабінетом міністрів.

23 червня президент Віктор Янукович заявив, що проект Податкового кодексу в нинішній редакції не матиме підтримки у Верховній раді і потребує серйозного доопрацювання.

З критикою проекту Податкового кодексу виступають також представники як опозиції, так і коаліції.

3 серпня відкоригований проект Податкового кодексу опублікований в "Урядовому кур`єрі" для обговорення представниками бізнесу з метою подальшого його доопрацювання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: