Тігіпку не дали поглянути на нові податкові правила

Середа, 4 серпня 2010, 09:00

Опублікований проект Податкового кодексу не узгоджений з віце-прем'єром Сергієм Тігіпком.

Про це заявила заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Опублікований у вівторок у газеті "Урядовий кур'єр" проект Податкового кодексу підготовлений Мінфіном і Державною податковою адміністрацією, без узгодження з віце-прем'єром", - зазначила Кужель.

Вона повідомила, що "цей проект не пройшов через Кабмін і в ньому не враховані результати роботи робочої групи на чолі з віце-прем'єром".

Реклама:

Політик додала, що була в Мінфіні, і там їй повідомили, що отримали від депутата від БЮТ Сергія Терьохіна лист із проханням врахувати поправки парламентаріїв і підготувати проект до другого читання.

При цьому Кужель висловила обурення тим, що Мінфін і податкова підготували проект Податкового кодексу з тими поправками, "які повністю відповідають їхній ідеології".

Вона назвала такі дії відомств незаконними і підкреслила, що в такому вигляді цей проект не може бути винесений на обговорення.

"Що стосується проекту Тігіпка, десь у четвер планується провести останнє засідання, і я думаю, в четвер або п'ятницю ми будемо презентувати проект Податкового кодексу", - повідомила Кужель.

Вона також констатувала, що відмінностей між проектом Мінфіну та податкової і проектом, який готує робоча група під керівництвом Тігіпка, дуже багато.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!