Азаров дозволив "Укравтодору" брати кредити під держгарантії

Вівторок, 31 серпня 2010, 09:04

Кабінет міністрів надав державні гарантії "Укравтодору" у разі, якщо розмір зобов`язань з повернення запозичень не перевищує 3,5 млрд. гривень.

Про це ідеться у постанові №740 "Про надання в 2010 році державних гарантій за зобов`язаннями Державної служби автомобільних доріг" від 11 серпня 2010 року, оприлюдненій на веб-сайті Верховної ради.

Запозичення використовуються для фінансування будівництва, реконструкції, капітального і поточного ремонту автомобільних доріг загального користування і придбання дорожньої техніки і устаткування для дочірніх підприємств ВАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України".

"Укравтодор" створений указом президента від 8 листопада 2001 року як центральний орган виконавчої влади для здійснення функцій управління дорожнім господарством.

Реклама:

До сфери управління Державної служби автомобільних доріг України входять служби автомобільних доріг в АР Крим, місті Севастополь і областях, державні проектні, науково-дослідні, технологічні й експертні підприємства, а також Державна акціонерна компанія ВАТ ДАК "Автомобільні дороги України" з дочірніми підприємствами в областях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!