В КМДА обіцяють не залишати киян наодинці з дорогими маршрутками

Понеділок, 30 серпня 2010, 14:09

Комунальне підприємство "Київпастранс" готове в будь-який момент вивести на столичні маршрути необхідну кількість додаткових автобусів і тролейбусів.

Про це заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, коментуючи повідомлення в ЗМІ про можливе подорожчання проїзду в київських маршрутках, пише газета "Дело".

Він також додав, що київська влада не ініціює підвищення вартості проїзду.

"Міська влада не ініціює підвищення тарифів на проїзд у маршрутному таксі столиці. Якщо будуть відповідні звернення від приватних перевізників, ми будемо детально вивчати це питання. Але це ще не означає, що їх прохання буде задоволена", - наголосив Голубченко.

Реклама:

Разом з тим він додав, що комунальне підприємство "Київпастранс" готове в будь-який момент вивести на столичні маршрути необхідну кількість додаткових автобусів і тролейбусів, що забезпечить комфортну перевезення киян та гостей столиці.

Як відомо, 27 серпня київська мерія повідомила про підвищення вартості проїзду в київському метро до 2 гривень.

У Головному управлінні юстиції в місті Києві зареєстровано Розпорядження КМДА "Про внесення змін до Тарифів на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, який працює у звичайному режимі руху".

Розпорядження повинне набути чинності з моменту офіційного оприлюднення в засобах масової інформації.

У засобах масової інформації також з'явилися повідомлення про можливе подорожчання вартості проїзду в київських маршрутних таксі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: