"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Злітну смугу у Дніпропетровську "віддадуть" Запорізькому аеропорту

Понеділок, 30 серпня 2010, 12:32

ВАТ "Авіаційна компанія "Дніпроавіа", до складу якої входить аеропорт Дніпропетровська, має намір перевести злітно-посадочну смугу (ЗПС) і радіомаячну систему в єдиний майновий комплекс, а потім передати його на безоплатній основі на баланс державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

Відповідне питання включене до порядку денного зборів акціонерів "Дніпроавіа", яке відбудеться 14 жовтня 2010 року, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Перелік питань також містить укладення договору з Фондом державного майна про передачу аеродромної частини Запорізькому аеропорту і створення дочірнього підприємства авіакомпанії "Дніпроавіа".

Дніпропетровський аеропорт має злітно-посадочну смугу довжиною 2850 м і шириною 45 м, а також пасажирський термінал з максимальною пропускною спроможністю 700 чол. на годину.

Реклама:

Авіакомпанія "Дніпроавіа", до складу якої входить аеропорт "Дніпропетровськ", здійснює регулярні та чартерні авіарейси сполученням з країнами Європи, Близького Сходу, СНД, а також усередині країни.

94,572% акцій "Дніпроавіа" належать ТОВ "Галтера", пов'язане зі співвласником групи "Приват" Ігорем Коломойським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: