Попов поміняв керівника столичного метро

Вівторок, 3 серпня 2010, 13:49

Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав заяву про звільнення керівника столичного метрополітену Петра Мірошникова.

Про він заявив в інтерв'ю журналістам у вівторок, повідомляє агентство "УНІАН".

"Учора Мірошников подав заяву на звільнення. Я її прийняв", - поінформував Попов.

За його словами, з середи, тобто з завтрашнього дня, обов'язки керівника КП "Київський метрополітен" виконуватиме перший заступник начальника підземки.

Реклама:

Водночас Попов не уточнив прізвище нового керівника.

Агентство нагадує, що Мірошников мав двох перших заступників - Володимира Федоренка та Олега Москаленка.

"Поки що інших кандидатур, які можуть бути призначені, ми не розглядаємо", - додав Попов.

Він висловив переконання, що перед затвердженням нового керівника метро треба порадитися з колективом та врахувати думки працівників підприємства.

"Завдання - не тільки стабілізувати ситуацію, але й виконати серйозну інвестиційну програму. На цей рік, ви знаєте, три станції метро буде введено завдяки підтримки уряду... Тому виконання цих програм, я думаю, і визначить наступного керівника метрополітену", - зазначив в. о. голови КМДА.

Як повідомлялося, 2 серпня керівник прес-служби Київського метрополітену Надія Шумак повідомила, що начальник КП "Київський метрополітен" Петро Мірошников має намір звільнитися за власним бажанням.

За її словами, до 3 серпня Мірошников перебуває у відпустці і одразу після виходу на роботу має намір написати заяву про звільнення і передати її до КМДА для проходження усіх відповідних процедур.

У вівторок на офіційному сайті метрополітену було оприлюднено повідомлення, в якому Мірошников пояснив, що йде з посади керівника комунального підприємства у зв'язку зі зміною владної команди в місті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: