Бойко просунувся в переговорах щодо створення СП "Газпрому" і "Нафтогазу"

П'ятниця, 27 серпня 2010, 16:24

Міністр палива і енергетики Юрій Бойко у понеділок на зустрічі з головою російського ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером обговорив, які об'єкти може запропонувати "Нафтогаз України" для спільного підприємства з російським монополістом.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу "Газпрому".

У "Газпромі" зазначають, що на зустрічі особливо обговорювалося питання створення спільного підприємства "Газпрому" і "Нафтогазу України".

Міллер і Бойко обговорили об'єкти, які можуть бути внесені компаніями в СП.

Реклама:

"Сторони відзначили, що переговори щодо створення спільного підприємства перебувають у просунутій стадії", - йдеться в повідомленні прес-служби "Газпрому".

Міністерство палива та енергетики України відзначило, що під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань стратегічної співпраці двох країн в енергетичній сфері.

"Сторони відзначили значний прогрес у переговорному процесі і досягли взаємної згоди щодо вирішення ключових питань співпраці, які відповідають національним інтересам обох країн", - повідомляє прес-служба Мінпаливенерго.

Як повідомлялося, питання спільного підприємства почав офіційно обговорюватися в минулу п'ятницю, коли Бойко їздив до Москви на зустріч з Міллером.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!