Бриртанці готові інвестувати у газові свердловини в Україні

Четвер, 26 серпня 2010, 19:17

Британська нафтогазова компанія з активами в Україні Cadogan Petroleum plc має намір інвестувати 6,33 млн. доларів на буріння і тестування нових свердловин на території України.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на звіт компанії, оприлюднений у четвер.

Зокрема, у вересні компанія відновить буріння законсервованої в 2009 році свердловини "Покровська 1" у Полтавській області.

На ці цілі Cadogan планує витратити 2 млн. доларів, ще стільки ж компанія вкладе в тестування свердловини, якщо це буде економічно доцільним.

Реклама:

На спорудження інфраструктури свердловини, при отриманні позитивних результатів, знадобиться ще 3,5 млн. доларів.

Також Cadogan протягом найближчих трьох місяців має намір пробурити три нові свердловини на Дебеславецькому газовому родовищі в Івано-Франківській області.

Вартість буріння цих свердловин складе 1,08 млн. доларів.

Крім того, готуються сейсморозвідувальні роботи на свердловині, пробуреній в 2009 році на Бітлянському нафтогазовому родовищі у Львівській області.

Ці роботи планується завершити до листопада 2010 року, їх вартість складе 1,25 млн. доларів.

Як повідомлялося, на початку серпня Cadogan завершила будівництво необхідних виробничих, транспортних споруд і приступила до промислової експлуатації свердловини "Загорянська 3" у Полтавській області.

Сadogan Petroleum заснована в жовтні 2004 року приватними інвесторами для реалізації проектів у нафтогазовому секторі країн СНД. Зокрема, компанія розробляє родовища в Східній і Західній Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: