Янукович доручив розтлумачити українцям, як оформити субсидію

П'ятниця, 20 серпня 2010, 09:27

Президент Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову до 25 серпня забезпечити постійний контроль за станом оформлення субсидій для оплати громадянами житлово-комунальних послуг.

Таке доручення дане з метою "неухильного забезпечення прав громадян на отримання субсидій для оплати ЖКП", повідомляє прес-служба глави держави.

У дорученні ідеться про необхідність підвищення ефективності роз`яснювальної роботи Кабміну щодо нового спрощеного порядку одержання субсидій серед громадян і залучення до цього ЗМІ.

Крім того, керівники регіонів, Кабінету міністрів і Раді міністрів АРК "повинні забезпечити проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи серед населення щодо порядку обрахування й одержання житлових субсидій із залученням місцевих громад і щоденний моніторинг і контроль процесу оформлення субсидій".

Реклама:

Також Янукович доручив головам уряду і Ради міністрів АРК, керівництву регіонів до 1 вересня 2010 року "оцінити можливості своєчасного обслуговування додаткової кількості громадян відділами (управліннями) субсидій районних, районних у містах Києві і Севастополі державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних рад".

"Також має бути забезпечена наявність необхідної для своєчасного обслуговування громадян кількість фахівців з оформлення субсидій, у тому числі - на тимчасовій основі. У разі виникнення потреби повинні бути виділені необхідні адміністративні приміщення", - ідеться у документі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!