АМКУ завів справи на доньок "Альфа-груп" через "Астеліт"

Четвер, 19 серпня 2010, 16:40
АМКУ розпочав розгляд справи проти компаній Crown Finance Foundation і CTF Holdings Ltd, що входять, за його інформацією, в російську інвестиційну групу "Альфа-груп".

Розгляд справи розпочато у зв'язку з незаконністю отримання контролю над ТОВ "Астеліт" - ТМ life:), повідомляє прес-служба комітету.

Відповідно до повідомлення, у ході розслідування комітет отримав матеріали, які можуть свідчити про отримання групою "Альфа" контролю над турецьким оператором Turkcell, який володіє часткою у ТОВ "Астеліт".

Ці матеріали показують, що під контролем групи "Альфа" буде знаходитися 73% українського частотного ресурсу у форматі GSM-900 та 68% - у форматі GSM-1800.

Як повідомлялося, АМКУ порушив справу щодо компанії Altimo Holdings & Investments Ltd у зв'язку з неподанням на офіційний запит вичерпної інформації щодо відносин контролю групи "Альфа" та обсягів її діяльності на українському телекомунікаційному ринку.

Реклама:

На початку серпня Антимонопольний комітет відкрив новий епізод у справі про злиття двох мобільних операторів - найбільшого в країні "Київстару" та  Beeline.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!