"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Укргазпромбанку кажуть, що рахунки "Укргазвидобування" не блокували

Четвер, 19 серпня 2010, 11:57

Укргазпромбанк заперечує розповсюджену раніше у ЗМІ інформацію про нібито блокування зарплатних рахунків працівників ДК "Укргазвидобування".

Про це ідеться у повідомленні прес-служби фінустанови.

"Публічне акціонерне товариство Укргазпромбанк звертається з вимогою спростувати розповсюджене 18.08.2010 повідомлення про блокування зарплатних рахунків працівників Дочірньої компанії "Укргазвидобування" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", - ідеться у повідомленні.

У фінустанові зазначають, що "ПАТ "Укргазпромбанк" плідно співпрацює з ДК "Укргазвидобування" на протязі 12 років, в тому числі в рамках "зарплатних" проектів з її структурними підрозділами понад 3 роки.

Реклама:

"Необхідно зазначити, що весь цей час ПАТ "Укргазпромбанк" забезпечував високу якість надання широкого спектру банківських послуг, чітко дотримуючись умов укладених договорів та чинного законодавства. Навіть в найгостріші моменти кризи банк завжди своєчасно та в повному обсязі виконував всі свої зобов'язання як перед компанією, так і перед її співробітниками", - наголошується у повідомленні.

За інформацією прес-служби, Укргазпромбанк обслуговує зарплатні рахунки співробітників ДК "Укргазвидобування" згідно укладених договорів та чинного законодавства.

"ПАТ "Укргазпромбанк" і в подальшому гарантує високий рівень обслуговування та безумовного виконання прийнятих на себе зобов'язань перед ДК "Укргазвидобування" та її співробітниками", - наголошується у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: