Королевська лякає, що в людей відбиратимуть квартири за борги

Понеділок, 16 серпня 2010, 16:17

Депутат від БЮТ Наталія Королевська не виключає відбирання квартир у населення у разі запровадження пені за невчасну сплату за компослуги.

Про це вона заявила УНІАН, коментуючи ініціативу уряду відновити нарахування пені за прострочення оплати житлово-комунальних послуг (законопроект № 7013).

За її словами, введення пені для неплатників за послуги ЖКГ не матиме якогось серйозного економічного ефекту і є антисоціальним кроком.

"Сьогодні на фоні майбутнього осіннього подорожчання продуктів харчування, підвищення тарифів і високого рівня прихованого безробіття, введення пені призведе лише до масового переходу українців за межу бідності", - відзначила Королевська.

Реклама:

"У разі появи значної заборгованості у населення перед комунальниками можуть з`явитися охочі заробити на боргах. Не виключаю, що можуть з`явитися схеми для перерозподілу ринку житла. Цього допустити не можна", - переконана Королевська.

На думку депутата, доти, поки не буде проведено реформу житлово-комунального господарства, яка дозволить підвищити якість послуг, що надаються комунальниками, поки на практиці в цій сфері не запрацює механізм державно-приватного партнерства, говорити про якісь штрафні санкції щодо людей цинічно.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!