Янукович доручив Азарову взятися за транспорт у Криму

Четвер, 12 серпня 2010, 18:27

Президент Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів передбачити 107 млн. гривень в державному бюджеті на 2011 рік для будівництва нового приміського залізничного вузла в Сімферополі, а також 110 млн. гривень на створення транспортної розв'язки для цього комплексу.

Про це ідеться у повідомленні, оприлюдненому на веб-сайті глави держави.

Згідно із повідомленням, також Янукович доручив Кабінету міністрів і уряду Автономної республіки Крим визначити джерела фінансування будівництва ділянки об'їзної дороги навколо Сімферополя між Миколаївською та Євпаторійською трасами протяжністю 7,3 км.

Крім того, доручення президента передбачають фінансування за рахунок держбюджету ділянки об'їзної дороги навколо Сімферополя між Миколаївською та Севастопольської трасами протяжністю 8,1 км.

Реклама:

Також уряд зобов'язаний забезпечити виконання робіт з реконструкції відповідно до норм першої категорії доріг Сімферополь-Ульянівка, Сімферополь-Керч з будівництвом обходу Керчі і Сімферополь-Новомосковськ за рахунок держбюджету.

Президент також доручив виконавчій владі до 1 листопада 2010 року відпрацювати питання реконструкції кримських аеропортів.

Доручення глави держави передбачає також розгляд питань і подачу пропозицій на створення суб'єкта господарювання з реалізації проекту будівництва переходу через Керченську протоку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: