Директора аеропорту обшукали у справі міністра Тимошенко

Четвер, 12 серпня 2010, 15:11

У Генеральній прокуратурі спростовують інформацію про затримання генерального директора Державного міжнародного аеропорту "Бориспіль" Бориса Шахсуварова, підкреслюючи, що в його кабінеті проводився обшук у рамках кримінальної справи стосовно екс-міністра економіки Богдана Данилишина.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

"Генеральна прокуратура розслідує справу стосовно колишнього міністра економіки Богдана Данилишина за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу за фактом заподіяння ним збитку державі на 4,5 млн. гривень при узгодженні ДП "МА "Бориспіль" застосування процедури закупівлі в одного учасника", - повідомили у прес-службі.

"У зв'язку з цим з метою виявлення предметів і доказів у справі 11 серпня проводився обшук в приміщенні гендиректора аеропорту "Бориспіль", який зараз перебуває на лікарняному", - пояснюється у повідомленні.

Реклама:

Раніше ЗМІ повідомили про затримання 11 серпня гендиректора аеропорту "Бориспіль" Бориса Шахсуварова.

Згідно із повідомленнями, до офісу Шахсуварова прибули співробітники прокуратури, СБУ та "Беркута".

Нібито силовики пред'явили санкцію на арешт чиновника, проте після чотиригодинної розмови з ними Шахсуварову стало погано, він у супроводі правоохоронців поїхав до лікарні.

Згодом факт затримання працівниками правоохоронних органів директора аеропорту "Бориспіль" підтвердив заступник міністра внутрішніх справ Леонід Зима.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: