Тігіпко звів МВФ і Кужель

Вівторок, 10 серпня 2010, 18:58

Заступник глави партії "Сильна Україна" Олександра Кужель зустрілася з представниками МВФ, щоб розповісти про свої пропозиції до Податкового кодексу.

Зустріч відбулася з ініціативи віце-прем'єра з економічних питань Сергія Тігіпка, повідомляє прес-служба партії.

"Уперше наша робоча група, яка представляє інтереси мільйонів людей, що працюють на єдиному податку, отримала унікальну можливість донести до авторитетної міжнародної організації точку зору, альтернативну позиції Мінфіну", - зазначила Кужель.

Заступник глави партії презентувала фахівцям МВФ концепцію спрощеної системи оподаткування, розроблену під керівництвом Тігіпко.

Реклама:

Міжнародним експертам було представлено розрахунки, які свідчать про значне у порівнянні з передбаченими проектом Мінфіну та Податкової адміністрації збільшення надходжень до бюджету у разі прийняття запропонованого варіанту.

На прохання представників МВФ робочою групою підготовлені документи, які будуть представлені найближчим часом на ініційованій Тігіпком онлайн-конференції з Вашингтоном.

У роботі конференції візьмуть участь провідні податкові консультанти МВФ, представники малого і середнього бізнесу України, представники опозиції.

Підприємці зможуть в онлайн режимі донести до експертів МВФ своє бачення економічної ситуації, яка склалася в Україні, і пропозиції щодо розвитку підприємництва.

"Ми дуже розраховуємо на підтримку фахівцями МВФ варіанту спрощеної системи оподаткування, розробленого за участі малого та середнього бізнесу", - підкреслила Кужель.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!