Клюєв сказав губернаторам краще розповідати про субсидії

Вівторок, 10 серпня 2010, 14:54

Уряд вимагає від профільних міністерств і місцевої влади поліпшити роботу з інформування населення про надання субсидій для оплати комунальних послуг.

Про це заявив перший віце-прем`єр Андрій Клюєв в ході селекторної наради з керівництвом облдержадміністрацій, повідомляє його прес-служба.

"Вимагаю від міністерств і відомств, місцевих адміністрацій і регіональних органів державних установ, від усіх причетних до організації соціального захисту населення, щоб ця масштабна і кропітка робота була виконана вчасно і з максимальною увагою до людей. В жодному разі не можна допустити черг", - сказав він.

За словами Клюєва, на телефонну "гарячу лінію" Мінпраці  найбільше запитів йде з Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Херсонської областей та м. Києва, "що свідчить про недостатній рівень інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо системи соціальної підтримки населення під час оплати житлово-комунальних послуг".

Реклама:

Перший віце-прем‘єр звернув увагу керівників зазначених областей та Києва на необхідність активізації роботи в цьому напрямку.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: