Депутати визначили особливості держзакупівель для Євро-2012

Четвер, 8 липня 2010, 15:13
Парламент прийняв закон "Про здійснення державних закупівель" та "Про організацію та проведення фінальної частини ЧЄ-2012 з футболу в Україні".

За ухвалення документа проголосували 255 народних депутатів,повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Змінами передбачено, що закупівля товарів, робіт і послуг за кошти, може здійснюватися за процедурою закупівлі в одного учасника без погодження з уповноваженим органом у сфері закупівель.

Щодо вище згаданого, замовник укладає договір про закупівлю з учасником після проведення з ним переговорів.

Процедура закупівлі у одного учасника застосовується замовником після погодження із спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади щодо забезпечення здійснення заходів з підготовки та проведення в фінальної частини Євро-2012.

Реклама:

Певні документи, які необхідно подати для застосування процедури закупівлі в одного учасника, замовник подає до спеціально уповноваженого центрального органа виконавчої влади.

Законом передбачено, що замовник інформує уповноважений орган у сфері закупівель про проведення процедури закупівлі в одного учасника протягом 5 робочих днів.

Інформація про результати проведення процедури закупівлі безкоштовно публікується в державному офіційному друкованому виданні з питань закупівель протягом семи днів з дня укладення договору про закупівлю.

Як відомо, раніше Кабінет Міністрів України дозволив Національному агентству з підготовки Євро-2012 робити державні закупівлі без проведення тендерних процедур.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!