"Люфтганза" задоволена співпрацею з Україною

Четвер, 8 липня 2010, 10:23

Німецька авіакомпанія "Люфтганза" відкрила свій офіс у Києві, оскільки розглядає Україну як один з найважливіших ринків на теренах СНД.

Про це заявив директор представництва авіакомпанії Гаральд Ган, передає Deutsche Welle.

За його словами, компанія пильно стежить за зростанням пасажирообігу в таких українських містах, як Київ, Львів, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків та Одеса, і намагається спільно зі своїми партнерами з "Австрійських авіаліній" встигати за попитом.

"Кількість пасажирів невпинно зростає цього року на тлі позитивних змін в економіці України", - зазначив Ган.

Реклама:

Задоволення рівнем рентабельності маршрутів до України висловив і віце-президент "Люфтганзи" з продажів у Європі Карстен Бенц.

Він зазначив, що компанія провадить гнучку тарифну політику і не боїться конкуренції з боку українських перевізників, оскільки прагне "пропонувати низькі тарифи за високу якість обслуговування".

Бенц пообіцяв, що його компанія "радо запустить якнайбільшу кількість рейсів до України, аби обслужити якомога більше вболівальників", які приїдуть на футбольну першість "Євро-2012".

В Україні, за словами представників компанії, вже є можливість скористатися веб-сторінкою "Люфтганзи" в Інтернеті, аби не лише купити квитки, а й зареєструватися та роздрукувати вдома посадковий талон.

Регіональний директор німецької авіакомпанії в Росії та СНД Рональд Шульц заявив, що незабаром очікується доступ до всіх цих операцій на мобільному телефоні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!