Заключний етап всеукраїнського Subaru Legacy тест-драйву відбувся у Дніпропетровську ®

Вівторок, 6 липня 2010, 14:36

3 липня 2010 року дніпропетровські автомобілісти зібралися на майданчику ТЦ Мetro, щоб провести тест-драйв нових автомобілів бізнес-класу Subaru Legacy 2010

Дніпропетровський етап Legacy тест-драйву здивував великою кількістю шанувальників марки, які приїхали, щоб познайомитися з новими автомобілями.

Недаремно у цьому місті бренд Subaru, представлений протягом 10 років, користується великою популярністю.

Співробітники офіційного дилера Subaru у Дніпропетровську, компанії "Меркурій", обладнали на парковці ТЦ Metro спеціальну слаломну трасу, яка дозволяла у повній мірі відчути керованість потужних повнопривідніх автомобілів Legacy п'ятого покоління.

Реклама:

 

Legacy тест-драйв став справжнім святом не тільки для автомобілістів, але й їх родин: гості тест-драйву могли покатати своїх дітей на нових Legacy, а також насолодитися ефектним шоу від інструкторів "Субару Україна". 

Subaru Legacy 2010 встановила нові стандарти керованості і безпеки у бізнес-класі.

Автомобіль також отримав численні нагороди від споживачів та автомобільних журналістів, а також став автомобілем року у двох країнах. 

Сильними сторонами новинок є динаміка, керованість та комфорт.

У порівнянні з Legacy попереднього покоління нове авто має значно більше місця для пасажирів і багажу.

Subaru Legacy також є одним з найбільш безпечних автомобілів у світі, що отримав найвищі оцінки за безпеку від випробувальних центрів EuroNCAP, JNCAP (Японія), IIHS (США) і ANCAP (Австралія). 

 

Subaru Legacy тест-драйв відбувся у п'яти містах України.

Завдяки цій акції більш ніж 350 автомобілістів змогли познайомитися з новими моделями Subaru та відчути переваги унікальних технологій компанії: симетричного повного приводу Subaru Symmetrical AWD та потужних економічних опозитних двигунів.

Для тих, хто бажає придбати Subaru Legacy актуального покоління, були розроблені спеціальні програми кредитування і придбання автомобілів за системою trade-in (можливість обміняти власне авто на нову Legacy з доплатою).

http://www.subaru.ua/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!