У Родовід Банку змінилося правління

Вівторок, 6 липня 2010, 10:40

Тимчасовий адміністратор Родовід Банку оновив склад правління кредитно-фінансової установи.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію банку у системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

"З метою організації управління поточною діяльністю банку після того, як з банку буде виведена тимчасова адміністрація, членами правління на п'ять років призначені: першим заступником голови правління з фінансово-економічних питань - Ірина Жабська, заступником голови правління з операційних питань - Андрій Каєв, заступником голови правління з питань управління ризиками - Віра Волощенко, заступником голови правління з юридичних питань - В'ячеслав Желіховський", - ідеться у повідомленні.

Жабська в 2009 році обіймала посаду уповноваженого тимчасового адміністратора з фінансово-економічних питань банку "Київ",

Реклама:

Каєв був заступником голови правління Перкомбанку, правонаступником якого є Родовід Банк, Волощенко - головним радником секретаріату голови Ощадбанку, Желіховський - керівником адвокатського об'єднання "Людина і право".

Родовід Банк (раніше - АКБ "Персональний комп'ютер") заснований в 1990 році. У режимі тимчасової адміністрації банк працює з березня 2009 року, Нацбанк продовжив роботу тимчасової адміністрації в Родовід Банку до 16 вересня 2010 року.

У 2009 році фінустанова стала учасником урядової програми рекапіталізації банків. На 1 квітня 2010 частка держави в її статутному капіталі становила 99,9907%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!