Заарештовано замгендиректора "Київпастрансу"

П'ятниця, 30 липня 2010, 13:53

Голосіївський районний суд Києва 29 липня обрав запобіжним заходом для заступника генерального директора КП "Київпастранс" Володимира Асадчего утримання під вартою строком на 2 місяці, до 30 вересня.

Про це повідомив представник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві, повідомляють "Українські Новини".

За його словами, він був затриманий напередодні за підозрою в розкраданні бюджетних коштів розміром приблизно 30 млн. гривень, виділених на реконструкцію швидкісного трамвая в Києві.

Йому інкримінують злочин за статтею 191 Кримінального кодексу - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше співробітники міліції затримали групу людей, серед яких є й особи, що займають керівні посади в комунальному підприємстві "Київпастранс".

Громадян затримані, за підозрою в розкраданні бюджетних коштів розміром приблизно 30 млн. гривень, виділених на реконструкцію швидкісного трамвая в Києві.

Київська міська рада дозволила "Київпастрансу" закласти майно для отримання кредитної лінії обсягом до 5 млн. гривень для продовження реконструкції лінії швидкісного трамвая від Кільцевої дороги до залізничного вокзалу.

У червні 2007 року "Київпастранс" почав реконструкцію лінії швидкісного трамвая від Кільцевої дороги до залізничного вокзалу.

Київська міська адміністрація планувала, що реконструкція завершиться до 2009 року, потім строки було перенесено на 2010 рік.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: