"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Попов перевірить київські ринки

Вівторок, 27 липня 2010, 10:48

КМДА 8 липня створила комісію з перевірки діяльності "Бессарабського ринку", "Володимирського риноку" та "Житнього ринку".

Це закріплено розпорядженням КМДА № 502 за підписом Олександра Попова від 8 липня 2010 року, опублікованому в газеті "Хрещатик" у вівторок, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно з документом, комісія має надати КМДА матеріали перевірки до 1 серпня 2010 року.

У комунальній власності київської міської громади в даний час знаходяться три ринки: КП "Бессарабський ринок", КП "Володимирський ринок" та КП "Житній ринок".

Реклама:

Як повідомлялося, Київрада на засіданні 29 жовтня 2009 року внесла зміни до переліку об'єктів, що знаходяться в комунальній власності та підлягають приватизації, додавши в нього Володимирський і Житній ринки відповідно.

Після того, як прокуратура Києва опротестувала в лютому 2010 року дане рішення, Київрада на засіданні в березні виключила Володимирський і Житній ринки з переліку.

Одночасно міськрада доручила Головному управлінню внутрішнього фінансового аудиту спільно з Головним управлінням комвласності здійснити перевірку фінансової діяльності вказаних ринків, після якої депутати планували прийняти рішення щодо поліпшення ефективності використання ринків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: