"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Росія взялася за кримську економіку

Понеділок, 26 липня 2010, 17:02

Група економістів з Росії, очолювана академіком Російської академії наук Сергієм Глазьєвим, бере участь у розробці концепції стратегії соціально-економічного розвитку Криму на запрошення голови Ради міністрів АРК Василя Джарти.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на Головне управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

"Нам потрібно створити сприятливі умови для приходу і роботи бізнесу, щоб інвестори відчували себе комфортно і впевнено", - сказав Джарти під час зустрічі із російськими економістами.

Також він зазначив, що президент Віктор Янукович доручив керівництву Криму "створити ефективні умови для розвитку економіки, реалізувати природний і людський потенціал Криму".

Реклама:

У свою чергу, Глазьєв подякував голові Радміну за виявлену довіру.

"На першому етапі роботи ми, в основному, займалися збором аналітичної інформації про Крим, її узагальненням, оцінкою конкурентних переваг кримської економіки", - розповів він.

Глава виконавчої влади Криму сказав російським фахівцям, що у них є можливість брати участь не тільки в розробці стратегії розвитку Криму, але і в реалізації стратегії після того, як вона буде прийнята.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!