"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Держказначейство заборонило тринькати бюджетні кошти

Субота, 24 липня 2010, 14:54

Держказначейство довело до відома розпорядників бюджетних коштів, що не виділятиме кошти на закупівлю автомобілів, меблів, а також ремонт державних приміщень.

Про це заявив прес-секретар прем`єр-міністра Віталій Лук'яненко, повідомляє агентство "УНІАН".

Він відзначив, що таке рішення Держказначейство ухвалило на виконання доручення прем`єр-міністра Миколи Азарова від 21 липня.

"Держказначейство офіційно поінформувало усіх одержувачів і розпорядників бюджетних коштів про те, що не здійснюватиме фінансування на ці цілі. Таке рішення ухвалене на виконання доручення прем`єр-міністра у зв`язку з необхідністю економії і ефективного використання державних коштів", - сказав Лук'яненко.

Реклама:

Як повідомлялося, 21 липня Микола Азаров дав доручення Держказначейству припинити фінансування із загального і спеціального фондів відповідних розпорядників коштів, якщо ці кошти планується використати на закупівлю автомобілів, меблів і проведення ремонтів.

Він відзначив, що питання підготовки бюджету 2011 року обговорював напередодні з президентом, і Віктор Янукович підкреслив, що бюджет наступного року має бути дуже економним.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!