МАЙНО ТАРУТИ ЗААРЕШТОВАНО ЧЕРЕЗ БОРГИ АХМЕТОВУ

П'ятниця, 23 липня 2010, 17:11

Департамент державної виконавчої служби Мінюсту наклав арешт на майно  корпорації "ІСД"

Зокрема, арешт накладено на майно Дніпровського металургійного комбінат ім. Дзержинського, Алчевського металургійного комбінату і Краматорського металургійного завод ім. Куйбишева.

Про це повідомляє агентство "Українські Новини" , з посиланням на поінформоване джерело в міністерстві.

За словами співрозмовника агентства, арешт був накладений у зв'язку з виконанням рішень судів щодо стягнення з зазначених підприємств боргів за сировину, які в сумі становлять близько 1,7 млрд. гривень.

Реклама:

На даний момент прес-служба корпорації "ІСД" не коментує інформацію.

Як відомо, на початку червня Господарський суд Донецької області зобов'язав ДМК виплатити компанії "Метінвест" 204,279 млн. гривень за порушення контрактів щодо поставок сировини.

Цей же суд зобов'язав Краматорський метзавод виплатити "Метінвесту" 28,530 млн. гривень боргу за постачання залізорудних окатишів в 2008 році.

У свою чергу Алчевський меткомбінат повинен був виплатити Інгулецькому ГЗК 680,394 млн. гривень за порушення контракту на поставку залізорудного концентрату, а також 534,204 млн. гривень компанії "Метінвест" за порушення умов договору про постачання сировини.

У грудні 2007 року "Метінвест" домовився з підприємствами групи ІСД про постачання їм залізорудної сировини і флюсо-доломітний продукції до 2011 року, при цьому обсяги постачань продукції та ціни на них сторони повинні були погоджувати раз на рік починаючи з квітня 2008 року.

У листопаді 2008 року "Метінвест" домовився з ІСД про зниження цін і їх подальший щомісячний перегляд за довгостроковими контрактами на постачання ЗРС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: