"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров підкинув грошенят Литвину та ДУСі на будівництво

Четвер, 22 липня 2010, 12:16

Кабінет міністрів переспрямував бюджетне фінансування на суму 645,618 млн. гривень з програми "державні капітальні витрати" на інші цілі.

Відповідне рішення закріплене урядовою постановою №597 від 19 липня, оприлюдненою на веб-сайті Кабміну.

Згідно з документом, зокрема, Верховній раді передається 53,521 млн. гривень, у тому числі за бюджетною програмою "здійснення законотворчої діяльності" - 53,085 млн. гривень.

Крім того, Державному управлінню справами (ДУС) передається 4,909 млн. гривень, в тому числі за бюджетною програмою "фінансова підтримка санаторно-курортних закладів ДУС" - 4,524 млн. гривень, з них 4 млн. гривень - на проектування і спорудження будівлі для розміщення служби комендатури на території будинку відпочинку "Конча-Заспа" та закупівлю обладнання для потреб будинку.

Реклама:

Державній судовій адміністрації передається 11,681 млн. гривень, Міністерству внутрішніх справ - 2,008 млн. гривень, Міністерству оборони - 936 тис. гривень, Національному агентству з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу - 7 млн. гривень.

Міністерству освіти і науки передається 124,978 млн. гривень, у тому числі для реалізації програми із забезпечення підручниками студентів - 90 млн. гривень, для фінансової підтримки пропаганди України за кордоном - 1,286 млн. гривень і на придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, які проживають у сільській місцевості, - 33 млн. гривень.

Міністерству праці та соціальної політики передається 85,5 млн. гривень, Міністерству промислової політики - 1,874 млн. гривень (за програмою забезпечення життєдіяльності Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд).

Міністерству регіонального розвитку та будівництва передається 140,4 млн. гривень для програми забезпечення житлом інвалідів I групи Великої Вітчизняної війни.

Державному комітету у справах національностей та релігій передається 5,682 млн. гривень за бюджетною програмою розселення і облаштування депортованих кримських татар і осіб інших національностей, які були депортовані з території України.

НАК "Украгролізинг" передається 200 млн. гривень для збільшення статутного капіталу цієї компанії для закупівлі технічних засобів для агропромислового комплексу з наступною передачею їх на умовах фінансового лізингу.

Як повідомлялося, у липні вступив в силу закон №2461-VI про секвестр, згідно з яким дефіцит державного бюджету на 2010 рік скорочується до 4,99% ВВП з 5,3% ВВП.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!