"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НСК "Олімпійський" взяв собі ще двох генпідрядників

Четвер, 22 липня 2010, 11:05

Державне підприємство "Національний спортивний комплекс "Олімпійський" обрало генеральними підрядниками, поряд із холдинговою компанією "Київміськбуд", ще 2 компанії - київське ТОВ "АК Інжиніринг" і дніпропетровське ТОВ "Майстер-Профі".

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на президента "Київміськбуду" Василя Можара.

"Зараз на НСК "Олімпійський" 3 генпідрядники. "Київміськбуд" виконує функції генпідрядника з конструктиву реконструкції, "АК Інжиніринг" - з опоряджувальних робіт, "Майстер-Профі" - з покриттів", - сказав він.

Відповідні договори на виконання генпідрядних робіт з "АК Інжиніринг" і "Майстер-Профі" були підписані замовником - держпідприємством "НСК "Олімпійський".

Реклама:

Раніше ці компанії виконали роботи на основі договору про субпідряд, а функції генерального підрядника виконувала тільки одна компанія - "Київміськбуд".

Як повідомлялося, у листопаді 2008 року Міністерство у справах сім'ї, молоді і спорту призначило генеральним підрядником з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві холдингову компанію "Київміськбуд".

У листопаді 2008 року Кабінет міністрів оцінив вартість реконструкції НСК "Олімпійський" в 2,1 млрд. гривень.

У червні 2010 року перший заступник міністра регіонального розвитку і будівництва Анатолій Беркута спрогнозував визначення уточненої вартості реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у серпні.

Він зазначив, що вартість реконструкції буде значно збільшена.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!