"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров порадиться з регіонами про зарплати і підготовку до зими

Середа, 21 липня 2010, 11:39

У четвер в Кабінеті міністрів відбудеться нарада за участю губернаторів, присвячена питанню погашення заборгованості із заробітної плати та підготовки до осінньо-зимового сезону.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду у середу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Завтра в Кабінеті міністрів буде проведена велика нарада, куди будуть запрошені глави регіональних адміністрацій, керівники міністерств і відомств. По-перше, буде розглянуте ефективність їх роботи зі скорочення заборгованості по заробітній платі. По-друге, стан підготовки до осінньо-зимового сезону", - сказав він.

За словами Азарова, буде проаналізована не тільки підготовка житлового фонду та соціальної інфраструктури, а й стан розрахунків за послуги, готовність громадського транспорту, а також готовність медичних закладів до традиційних періодів простудних захворювань.

Реклама:

Спектр питань, за словами прем'єра, буде широким.

"Ще раз хочу звернути увагу на те, що ми не будемо розповідати про те, як потрібно готуватися, а відповідні керівники будуть доповідати, як вони організували роботу і як виконують доручення Президента і рішення уряду", - сказав він.

Азаров підкреслив, що також хотів би почути черговий звіт про стан справ на недобудовах, які включені до програми здачі в експлуатацію в 2010 році, і про те, які будівельні програми розробляються на 2011-2012 роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!