"Нафтогазові" уже складають ціну

Середа, 21 липня 2010, 08:55

Про форму подальшої взаємодії "Нафтогазу України" і "Газпрому" можна говорити лише після оцінки активів української компанії.

Про це повідомив посол України в Росії Володимир Єльченко, який у вівторок прибув до Москви, повідомляє агентство "УНІАН".

Відповідаючи на питання про терміни і можливість створення будь-яких спільних проектів двох газових компаній, Єльченко сказав: "Цю тему ще не піднято. Там є нюанси, потрібно провести оцінку активів: у "Газпрома" вона є, у "Нафтогаза" її немає поки що, або є неповна".

Посол зазначив, що нині така робота ведеться, і коли вона буде закінчена, можна буде повернутися до цього питання.

Реклама:

Разом з тим, за словами Єльченка, складно сказати, коли це відбудеться, оскільки це залежить від роботи профільних відомств.

Як відомо, 28 травня глава правління "Газпрому" Олексій Міллер за підсумками зустрічі в Москві з міністром палива і енергетики України Юрієм Бойком повідомив, що спільне підприємство "Газпрому" і "Нафтогазу" на першому етапі може бути створене на паритетних засадах.

25 червня Міллер заявив, що "Газпром" готовий внести до спільного підприємства родовище із запасами 1 трлн. кубометрів газу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!