Міліція заарештувала засновника і директора Української товарної біржі

П'ятниця, 2 липня 2010, 09:03

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю Запорізького главку міліції за підозрою в здійсненні рейдерських захоплень підприємств затримали засновника "Української товарної біржі "ТБУ" і директора цієї біржі.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу ГУ МВС в Запорізькій області.

За даними міліції, і засновник, і директор біржі були затримані 1 липня "в ході проведення оперативно-слідчих дій" і "обгрунтовано підозрюються в здійсненні рейдерських захоплень підприємств на території Запоріжжя низки областей України за допомогою рішень третейських судів із використанням низки створених суб'єктів підприємницької діяльності".

У ході розслідування кримінальної справи, порушеної раніше за ст. 219 Кримінального кодексу, - "Доведення до банкрутства" за місцем проживання засновника й директора "Української товарної біржі "ТБУ" проведені обшуки під час яких, за даними ЦГЗ, вилучені пістолет "ТТ", 3 комплекти комп'ютерної техніки і "документація, яка свідчить про намір здійснення рейдерських захоплень підприємств".

Реклама:

"Проти обох затриманих сьогодні порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу - "Шахрайство", - повідомляє ЦГЗ Запорізького главку міліції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: