Попов грозиться звільнити головного фінансиста Києва

П'ятниця, 16 липня 2010, 15:05

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов має намір звільнити начальника Головного фінансового управління Києва Віктора Падалку.

Про це він заявив на засіданні колегії КМДА з питань підготовки господарства столиці до зими та нового опалювального сезону у п'ятницю, повідомляє агентство "УНІАН".

Зокрема, Попов сказав, що на сьогодні є питання щодо використання бюджетних коштів у столиці.

"Якщо ми умудряємось брати кредити під 40% річних в розмірі 750 млн. гривень, і тепер не знаємо навіть як їх обслуговувати, не тільки як віддавати, то це, мабуть, теж питання, яке приховується в середині менеджменту КМДА", - сказав він.

Реклама:

Після цього він відзначив важливість фінансування тих заходів, які передбачається здійснити в процесі підготовки Києва до зими.

Попов звернув увагу, що в залі, де проходить колегія, відсутній начальник Головного фінуправління КМДА.

Він запитав представника цього управління, присутнього на засіданні, де зараз знаходиться Падалка і яка причина його відсутності на колегії.

Не отримавши інформації, Попов заявив: "Я в понеділок підпишу наказ про його звільнення".

"Ми обговорюємо таке вкрай важливе питання, де все залежить від грошей. Ні я, ні його безпосередній заступник не володіємо інформацією, де зараз начальник фінуправління", - підкреслив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!