Жеваго побореться за акваторію "Заливу"

П'ятниця, 16 липня 2010, 12:12

Суднобудівний завод "Залив"оскаржив судове рішення про позбавлення його прав власності на морську акваторію.

Зокрема, завод подав апеляційну скаргу на рішення Господарського суду Криму про позбавлення заводу прав власності на морську акваторію,повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Своїм рішенням суд намагається розбити цілісний виробничий комплекс, і ми категорично не згодні з цим", - прокоментував ситуацію голова наглядової ради Микола Кузьменко.

Як уточнив Кузьменко, набережні заводу, вивідний канал і прилегла акваторія - це історичний актив заводу, спочатку запроектовані гідротехнічні споруди, без яких неможливо здійснення суднобудівного циклу на підприємстві.

Реклама:

"За своєю суттю, це не водні об'єкти, а об'єкти нерухомості, які нерозривно пов'язані з водою. Цю позицію підтримує і висновок технічного комітету з стандартизації Мінрегіонбуду", - пояснив він.

Голова наглядової ради нагадав, що "Залив" вже вигравав аналогічну справу в Керченському міському суді у транспортної прокуратури.

Як повідомлялося, господарський суд Криму визнав недійсним рішення виконкому Керченської міськради та свідоцтво про право власності, яким суднобудівному заводу "Залив" було передано право власності на морську акваторію.

ВАТ "Залив" спеціалізується на ремонті й будівництві різних типів суден. Завод контролюється групою банку "Фінанси та Кредит".  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!