Німецькому бізнесменові немає через що судитися з Януковичем?

Четвер, 15 липня 2010, 09:00

Україна не має заборгованості з відшкодування ПДВ перед підприємством німецького бізнесмена, який має намір судитися з Віктором Януковичем.

Про це заявив заступник глави Державної податкової адміністрації Сергій Чекашкін, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу відомства.

Чекашкін зазначив, що станом на 1 січня 2010 року заборгованість перед компанією "КатМетал Україна" складала 2 мільйони гривень і була погашена протягом січня цього року.

Він також заявив, що викликає подив намір засновника компанії Райнхарда Майдера подати позов до суду на президента Януковича, з огляду на той факт, що заборгованість з відшкодування ПДВ утворилася до обрання його главою держави і в даний час повністю погашена.

"Ми, звичайно, не маємо на увазі дане підприємство, але останнім часом спостерігаються випадки, коли збитковість підприємств, викликана неефективним менеджментом, прикривається так званими PR-акціями з ПДВ", - підкреслив чиновник.

Як відомо, раніше засновник компанії зі стовідсотковим німецьким капіталом "КатМетал Україна" заявив, що подає до суду на президента України через невідшкодування ПДВ.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!