Visa готова співпрацювати з АМКУ

Понеділок, 12 липня 2010, 16:35

У відповідь на запит Антимонопольного комітету України, компанія Visa надала велику частину необхідних документів щодо своєї діяльності в Україні у встановлений термін - 8 липня 2010 року.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу компанії Visa.

Відповідно до вимог АМКУ, Visa надала всі основні документи українською мовою, в установленому порядку легалізувала всі офіційні документи і сертифікати.

З метою надати в Антимонопольний комітет повний комплект документів, який дасть вичерпне роз'яснення з питань, зазначених в офіційному запиті, Visa також подала клопотання про надання додаткового часу для підготовки частини запитуваної інформації та документів.

Реклама:

Компанія підтвердила свою готовність до подальшої співпраці з АМКУ з метою надання повної інформації за запитом та забезпечення конструктивного діалогу.

Представники компанії Visa підкреслили свою прихильність до українського ринку та готовність і надалі розвивати ринок безготівкових платежів у партнерстві з банками, державними і регулюючими органами.

Як повідомлялося, АМКУ почав розслідування за тарифами платіжних систем Visa та MasterCard.

За словами голови АМКУ Олексія Костусєва, комітет змушений був вести листування з відповідачами, які перебувають далеко від України, англійською мовою, що створювало додаткові труднощі.

Visa є міжнародною платіжною системою, яка забезпечує доступ до мережі електронних платежів власникам карт, торгово-сервісним підприємствам, фінансовим і урядовим установам в більш ніж 200 країнах світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: