Азаров продаватиме держпідприємства "не в найкращий час"?

Вівторок, 8 червня 2010, 13:28

Прем'єр-міністр Микола Азаров констатував, що криза - не найкращий час для приватизації, але це одна з головних можливостей для залучення інвестицій в Україну.

Про це він заявив під час засідання українського форуму "Програма економічних реформ: стратегії та механізми здійснення", повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Азаров зазначив, що зараз в українській владі розглядаються питання приватизації великих підприємств.

"Слід нагадати, що в 2009 році цей процес практично був зупинений. Я згоден, що, можливо, в умовах кризи не найкращий час для продажу таких об'єктів. Але з іншого боку, що ж можна робити в умовах кризи, як залучити інвестиції як не шляхом приватизації тих об'єктів, які рік за роком втрачають свою інвестиційну привабливість?" - сказав він.

Реклама:

За словами глави уряду, до України сьогодні хочуть прийти багато інвесторів "з хорошими грошима".

"Вони відчувають, що в країні встановилася стабільність і та обстановка, в якій можна гроші вкладати. Нам важливо знайти баланс в інтересах між інвестором і нашим народом", - сказав Азаров, додавши, що напрями цієї модернізації були визначені програмою реформ Януковича.

"Ми зацікавлені в довгих грошах, стабільних, що вкладаються не на кредитної, а на інвестиційній основі, в довгострокові проекти модернізації нашої економіки", - наголосив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!