Колесніков поїде на Львівщину, щоб вивчити ії "олімпійські" можливості

Субота, 5 червня 2010, 11:54

Віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков за дорученням президента відвідає м. Славське, з метою вивчення можливостей проведення в карпатському регіоні зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Про це він повідомив під час ефіру "Шустер LIVE" на телеканалі "Україна", повідомляє прес-служба уряду.

Віце-прем'єр-міністр зазначив, що у Славському є гірськолижні бази, які можна буде використовувати для проведення зимової Олімпіади.

"Ініціатива президента, який запропонував подати заявку на проведення зимових Олімпійських ігор в Україні, є надзвичайно важливою для країни. Вона дасть можливість підвищити міжнародний імідж нашої держави і сприяти розвитку спорту і туризму загалом в Україні і зокрема в Карпатах", - наголосив він.

Реклама:

"Ми маємо унікальні можливості в цьому сенсі, і тому така ініціатива, я переконаний, одержить максимальну підтримку в усьому суспільстві", - додав урядовець.

Крім Славського, Колесніков збирається також вивчити можливості спортивної інфраструктури в Карпатському регіоні, зокрема в селищі Ворохта Івано-Франківської області.

Як повідомлялося, Віктор Янукович під час засідання Ради регіонів у Львові виступив з ініціативою проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року в Україні, зокрема в Карпатах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!